Centrul integra arad

Arad / stiri Actualitate Asa se scrie prima zi din zilele orasului. Gheretele inchiriate de Municipalitate comerciantilor au adus in sfarsit viata, culoare si un aer proaspat in Piata Avram Iancu, dar si pe singura pietonala a orasului de pe Mures, strada Metianu, strada care acum te duce putin cu gandul spre occident.

Centrul de Consiliere si Asistenta Specializata pentru Copii cu TSA Arad August 6 · Jocul este foarte important pentru dezvoltarea unui copil, joaca îl ajută să înțeleagă realitatea exterioară și să se conecteze la aceasta, să își dezvolte limbajul dar și abilitățile cognitive și sociale.

Cele 7 delegatii de la Scoala Speciala Raza de Soare , Centrul Scolar de Educatie Incluziva, Liceul Special Sfanta Maria, DDAC, DGASPC, Asociatia Aspis si Asociatia Integra Arad au inscris in concurs 150 de sportivi.

buna .numele meu este poliec marieana , in prezent lucrez la centrul scolar arad,profesor psihopedagog. am aflat de d-voastra prin intermediul unei bune persoane ,amalia cojocaru.as dori sa activez in cadrul ,,familiei,, d-voastra ,poate ca si voluntar daca se poate. cu drag, marieana p. Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă din Arad a organizat luni, 01 aprilie 2019, un workshop educativ-preventiv despre includere responsabilă. În cadrul workshop-ului educativ-moral s-a promovat o cultură a întâlnirii care să-i facă pe elevi capabili să-și asume propriile responsabilități în viața școlară, personală și a societății. Cele 7 delegatii de la Scoala Speciala Raza de Soare , Centrul Scolar de Educatie Incluziva, Liceul Special Sfanta Maria, DDAC, DGASPC, Asociatia Aspis si Asociatia Integra Arad au inscris in concurs 150 de sportivi. Va oferim spre vanzare apartament in Arad, in zona ultracentrala Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil dispus pe 2 nivele. Suprafata utila este de 100 mp, compartimentarea este facuta astfel: 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1baie. Astazi 3 Decembrie este Ziua Internationala a Persoanelor cuDizabilitati. Noi, elevii CSEI Arad am sarbatorit prin participarea laproiectul “Inimi pentru inimi” oraganizat de CENTRUL SCOLAR…